PSteknik ApS

Firma

Gennem mine år på arbejdsmarkedet har jeg udfyldt mange forskellige opgaver og opsøgt og modtaget nye udfordringer, når der har været behov for det.

Denne fleksibilitet har gjort at jeg har tilegnet mig mange forskellige kundskaber lige fra at kunne reparere og vedligeholde skibe til at udvikle speciel produktionsmaskiner og vedligeholde disse.

Derudover har jeg arbejdet over det meste af verden og har dermed haft kollegaer fra mange forskellige lande med den mangfoldighed som det giver på ens arbejdsliv.

Jeg startede med at uddanne mig som elektriker og herefter tog jeg maskinmester uddannelsen.

Efter endt uddannelse kom jeg ud at sejle med Maersk Line først som reeferelektriker derefter som mester, herefter var jeg ved Bambo som teknisk indkøber inden jeg tog til Grønland hvor jeg arbejdede ved GLV (GrønlandsLuftfartsVæsen) først som Installatør derefter som Leder af Energitjenesten i Kangerlussuaq, tilbage i DK har jeg arbejdet som Produktionsleder / Projektleder / Fabrikschef / Teknisk Chef.

Med disse erfaringer i bagagen har jeg et godt fundament at bygge PSteknik ApS op på.

Efter opstart af PSteknik ApS har jeg videreuddannet mig indenfor solcelleanlæg samt energi ved Solar og Teknologisk Institut Aarhus.

Da jeg er håndværker med stort H har alle opgaver interesse om det så er at skifte en pære ved Fru Hansen eller vedligeholde/renovere et maskinanlæg.

Har man brug for en ekstra (altmulig/afløser/vikar) mand i en periode er det også noget jeg gerne gør.